perjantai 6. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen työviikko

6.3.2015

Ensimmäinen työviikko takana päin! Nyt viimein ymmärrän kuinka vaikeaa on blogin kirjoittaminen kaiken muun ohella. Olen ollut todella väsynyt tullessani kotio, tuntuukin etten ole saanut mitään kotona aikaiseksi. Salikin on jäänyt tällä viikolla kokonaan. No, mutta mukaan on tällä viikolla tarttunut paljon uusia asioita. Jännittävää nyt työskennellä eri firmassa. Kaikista jännittävintä on ollut se kun ei oikein tunne vielä ketään, onneksi firmasta, jossa aikaisemmin työskentelin, on pari tuttua naamaa. Kaikista hauskinta tällä viikolla oli se kun joku oli tuonut töihin mukanaan ihanan ruttunaamaisen koiran, nimeltä Tyyne. <3

Mukavaa seuraa töissä

Tämä viikko on siis mennyt lähinnä ihmetellessä, joten koirien kanssa touhuaminen on jäänyt vähemmälle, mikä harmittaa suunnattomasti. Muutenkin kurjaa jättää lapsukaiset yksin kotiin, kun pitää lähteä itse töihin, mutta kaipa tähän tottuu. Mutta ajattelin kertoa hieman kotona tapahtuneista parannuksista, joista ensimmäinen liittyy ruokailuun. Vili on jo aiemmin osannut odottaa kiltisti ruokaa, mutta nyt sen on oppinut Herkkokin! Miettikää! Meidän adhd koira on oppinut odottamaan jotain! Elikkäs käsken ensin istumaan ja sen jälkeen odottamaan. Sitten lasken kupit maahan ja kupille saa mennä vasta kun sanon "saa ottaa". Ja olen testannut, niin ne odottaa kyllä aika pitkäänkin. Minuutti pari menee helposti. Olen ylpeä äiti. :)

Sitten seuraava parannus mikä tapahtui, ööh, en edes muista koska. Mutta menin tuossa ostamaan meille kotiin oman trimmauspöydän, enkä kadu sen ostoa hetkeäkään. Saimme sen todella halvalla Torin kautta, koska se on sellainen keskeneräinen projekti. Vanha kumimatto oli kulunut loppuun, joten aiempi omistaja oli ostanut uuden, mutta aika ei ollut riittänyt työn loppuun saattamiseen. Ihan toimiva peli, joten kelpaa meille. Pöytä on esimerkiksi ratkaissut kynsienleikkuu ongelman Vilin kanssa. Antaa paljon paremmin leikata kynnet pöydällä kuin esimerkiksi lattialla sylissä. Eikä Vili ole ainoa tapaus, myös Meeli antoi paremmin leikata kotkan kyntensä. Turkin hoitokin sujuu huomattavasti paremmin, joten suosittelen ostamaan kotikäyttöön trimmauspöydän. 

Meeli kävi kyläilemässä


Sitten vielä ihan pakko kertoa viime viikonlopusta. Okei, perjantaina olin kaverini kanssa katsomassa leffaa, joka oli uusin Yö museossa -elokuva. Nauramiselta ei voinut välttyä. :) Mutta sitten lauantaina! Lähdettiin kahden aikaan päivällä ajelemaan kohti Helsinkiä ja Hartwall Areenaa. Olimme siis neljän hengen porukalla liikkeellä ja menimme katsomaan Jokereiden peliä ja ihailimme tätä matsia aitiossa! Todella mahtava kokemus kokonaisuudessaan. Alkuruuaksi syötiin ceasar salaattia ja kylmäsavulohta. Ja kyllä, minä söin kalaa! :) (Jos joku ei vielä tiennyt, en syö kalaa ollenkaan) Maistui ihan pekonille, joten söin puolet kalasta. Pääruuaksi oli jotain todella hyvää lihaa ja jälkiruuaksi syötiin porkkanaleivosta, suklaakakkua ja macarons leivos. Nams! Jokerit tietenkin voitti ja koska kaikki kannattaa jotain jääkiekkojoukkuetta, niin päätin nyt valita oman fanituksen kohteeksi Jokerit. Ja haluan toisaalta kapinoida sitä vastaan, että Tampereen läheisyydessä pitäisi kannattaa Ilvestä tai Tapparaa. Olen myös usein miettinyt että millä se joukkue valitaan, mutta sen saa kai valita ihan oman mielen mukaan. :D Kaiken lisäksi omistan nyt ihan äly hienon Jokerit huivin.

Lainatamineissa :)

Jälkkäri :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)