keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kerranhan täällä vain eletään

11.3.2015

Joku voisi ajatella että olen täysin sekopää, mutta elämästä täytyy muistaa välillä nauttiakkin. Kerranhan täällä vain eletään on niin loppuun kulutettu lause, mutta niin paikkaansa pitävä. Useimmiten näin sanoo viisitoista kesäset teinit, jotka paskoo ja sotkee paikkoja, mutta itse tarkoitan tällä juuri sitä itseään. Koskaan ei voi tietää, milloin tämä kaikki päättyy. Saatan saada tappavan sähköiskun töissä tai jäädä auton alle huomenna, kuka sitä tietää. Niinpä siis heittäydyin villiksi ja ostin meille kotiin Pleikkari nelosen ja kyllä, se maksoi maltaita. Tai siis maksaa maltaita, makselen sitä luultavasti pitkään. 


Miksi sitten menin ostamaan tälläisen turhakkeen? Poikaystävälläni on ensi kuun alussa syntymäpäivä ja tämä kyseinen pelipaketti (laite ja peli) sattui olemaan nyt tarjouksessa ja niitä oli vain rajoitettu erä. Joten miksipä ei? Parasta tässä kaikessa oli poikaystäväni ilo, vaikka yrittikin sitä mahdollisimman hyvin peitellä. Yhteentoista asti illalla leikki kuitenkin uudella härvelillään, joten tuskin oli kauhea pettymyskään. :)

Minä en ollut ainut kuka törsäsi eilen. Menimme eilen nimittäin käymään paikallisessa eläinliikkeessä, tarkoituksena ostaa vain pari herkkua pojille illaksi. Mukaan lähti sitten kaksi sorsan räpylää, jotka näyttivät maistuvan todella hyville ja kaksi puuhakuutiota, jotka voi siis syödä, mutta sisälle voi myös pistää herkkuja, jotta touhuttavaa olisi pidemmäksi aikaa.Herkkujen lisäksi mukaan lähti molemmille pojille uudet kaulapannat. Vilille sininen ja Herkolle musta-valkoinen. Pannat ovat siis MAG merkkiset ja ainakin vaikuttavat todella laadukkaille ja kestäville. Mitään omaa sivua tälle merkille en löytänyt, mutta käykääpäs kurkkaamassa täältä. 

Lopuksi mukaan napattiin nännikumi! Nyt varmasti monelle herää kysymys, että mikä ihmeen nännikumi. Tällä siis lypsetään lehmä, näin lyhykäisyydessään. Tuoksuukin todella hurmaavasti lehmälle ja siitäkös koirat tykkäävät. Ihan kestävä ja hauska lelu koiralle. Todettu meillä jo aikaisemminkin mukavaksi leluksi. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)