tiistai 24. marraskuuta 2015

Lunta ja härän korvia

24.11.2014


Viikonloppuna tuiskusi ja pyrytti lunta aika lailla. Sähköt pätki useasti lauantai iltana. Sunnuntaina lähdimmekin siis kävelylle ihanan talviseen metsään ja vastaan tulikin aika paljon kaatuneita puita. Tykkään paljon siitä miltä talvi näyttää ja nyt harmittaakin toden teolla kun tuo lumi ainakin meillä tääällä uhkaa sulaa pois. :(  Ja se tietää lisää kuraisia tassun jäkiä eteiseen. Ei sillä että meillä täällä muutenkaan mitenkään siistiä olisi, kiitos tämän ihanan hermoja raastavan remontin.Lauantaina olimme Vilin kanssa jälleen töissä ja päivä menikin siinä aika sutjakasti. Olemme aiemmin olleet Vilin kanssa kassalla, mutta tällä kertaa olimmekin palvelupistellä ja sekös jos mikä oli ihan kummallista. Vilillä kulu päivä nukkuessa ja järsiessä härän korvaa. Helpommalla ei varmaan tässä maailmassa palkkaa tienata. :D

Projektina minulla on tehdä Vilille työpaikan väreihin sopiva peti ja se on vielä ainakin ihan vaiheessa kuten kuvasta näkyy. Ajattelin laittaa siitäkin kuvaasarjaa myöhemmin tänne.

Huomenna on jälleen koulupäivä ja tehtävä huomiselle vähän vaiheessa. Pitäisi osata ilmeisesti miettiä minkälainen on itse asiakaspalvelijana, mutta mulle tommonen on ihan hirveen vaikeeta. En osaa sillain arvostella itseäni, että missä olen hyvä ja missä tulisi vielä parantaa. Maanantaina käytiin hieman läpitte ensimmäistä tutkinnonosan suunnitelmaa ja pelkässä suunnittelussa on hirveä homma. Stressitaso 100%. Onneksi sentään jotain kevennystä, koska sain täysin pois yhden tutkinnonosan aikaisemman tutkinnon takia. Nyt onkin siis kuuden sijasta vain viisi tutkinnonosaa. Wipii!

Tällä hetkellä muuten jaksaminen on ihan totaali nollassa. Nää remonttiasiat stressaa, koska joka asiassa tuntuu olevan kompastuskiviä ja aikataulut senkun venyy ja venyy.. Onko oikeasti vaan liikaa pyydetty että pääsisi kotona suihkuun ja että saisi siivota kodin puhtaaksi? Onneksi lauantaina pääsemme aloittamaan jo lattian laatoitusta ja siitä ei toivottavasti mene enään kovin kauan että koko helahoito on valmiina.Yritän vain miettiä sitä tunnetta kun pääsee ekaa kertaa omaan suihkuun ja saunaan, kädessä kylmä siideri. Suljen joka mööpelin ja olen suihkussa ainakin tunnin, kaiken tän kärsimyksen edestä. :)

Mun piti tähän ihan jaaritella vielä jotain, mutta en kyllä muista yhtään että mikä. En tiedä mikä ihmeen dementia muhun on nyt lyhyen ajan sisään iskeny. Noh, mutta mä jatkan kouluhommia, joten näkyillään! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)