Minä


Blogia siis kirjoittelee tämän näköinen tyyppi nimeltä Noora. Olen 20-vuotias kahden koiran (Vili ja Herkko) ja kahden chinchillan (Hugo ja Max) (sekä yhden poikaystävän) eläinrakas omistaja.

Olen alunperin opiskellut itseni tietoliikenneasentajaksi, valmistuin siis 2014, mutta koska töitä alalla on todella vähän tarjolla, päätin kokeilla jotain ihan muuta. Nyt siis opiskelen oppisopimuksella Nokian Rautiassa merkonomiksi ja tavoitteena on valmistua 2017. En aikaisemmin osannut kuvitella itseäni mihinkään asiakaspalvelutyöhön, mutta nyt olen huomannut nauttivani siitä. Tietenkin on päiviä jolloin on vaikeita asiakkaita (esim silloin kun minua heitettiin marjapoimurilla), mutta itsekseen mutisemalla siitäkin selviää. :D Parasta on se että on ihan hirveästi uutta opittavaa, tai että koko ajan on mahdollisuus kehittyä ja parantua.

Olen kotoisin pienestä kylästä, läheltä Tamperetta ja asustelen siellä vieläkin. Pidän omasta rauhasta, mutta en kuitenkaan halua asua ihan korvessa. Täältä löytyy kaikki mitä nyt normaalisti tarvitsee, eikä kaupunkiinkaan ole pitkä matka.

Varsinaisia harrastuksia minulla ei ole muuta kuin koirat ja laskettelu, niin ja tietenkin bloggaaminen, johon saa kulutettua aika runsaasti aikaa, jos niin vain haluaa. Olisi oikeasti mukava harrastaa jotain, mutta yleensä esteinä on aika ja raha. Jostain kumman syystä ne tuppaavat loppumaan kesken. Aikaisemmin harrastin myös moottoripyöräilyä, mutta tällä hetkellä minulla ei ole pyörää ja odotan että saan ajaa isoimman moottoripyöräkorttiluokan.

Luonteeltani olen puhelias, sosiaalinen, sekä joskus hieman äkkipikainen. Olen sellainen pakko saada kaikki heti nyt -tyyppi, en pidä odottelusta yhtään. Omasta mielestäni olen ehkä hieman outo, ns. musta lammas, koska pidän asioista joita muut saattavat paheksua, mutta en anna muiden mielipiteiden mennä ihon alle ja pyrin itsekkin aina siihen etten tuomitse ketään ulkonäön perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)